Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Apbalvo labāko fotogrāfiju autorus

Apbalvo labāko fotogrāfiju autorus 24.08.2011

Piektdien, 19. augustā, Pļaviņu novada „Liepsalās” notika fotokonkursa „Darbā neriskē!” uzvarētāju apbalvošana, kurā pilnsabiedrības „A.A&Būvkompānijas” sarūpēto galveno balvu – velosipēdu – saņēma Timurs Subhankulovs par fotogrāfiju, kurā attēlots ugunsdzēsēju darbs.

Atklājās, ka galvenās balvas ieguvējs ar fotoaparātu rokās ir ik dienu, jo strādā par fotogrāfu laikrakstā „Latvijas Avīze”.. „Uzzinot, ka esmu galvenās balvas ieguvējs, tiešām biju ļoti pārsteigts. Necerēju, ka esmu iemūžinājis ainu, kas vislabāk parāda darba drošības nozīmīgumu,” teic fotogrāfs. Arī noslēguma pasākumā Timurs Subhankulovs bija apbruņojies ar fotoaparātu un, kā ikdienā ierasts, iemūžināja notikušo.

Atsevišķi tika vērtētas fotogrāfijas, ko iesūtījuši jaunieši vecumā līdz 21 gadam. Labākās fotogrāfijas autors jauniešu grupā – Ivo Štrauss – saņems fotoaparātu no uzņēmuma „A.A&Būvkompānijas”. Jaunietis uz noslēguma pasākumu gan neieradās laika trūkuma dēļ, taču atzina, ka jauns fotoaparāts lieti noderēs. Kas zina, varbūt izdosies notvert vēl labākus mirkļus, kuros redzami droši vai nedroši darba apstākļi.

Starptautiskās lidostas „Rīga” galveno balvu – lidostas griķu spilvenu ērtākiem lidojumiem un iespēju ar visu ģimeni izmantot lidostas VIP zāli, ielidojot vai aizlidojot, – ieguva Kristaps Zuseļs.

Labāko fotogrāfiju autori un aktīvākie bilžu iesūtītāji fotokonkursam tika arī izvizināti pa Daugavu ar vikingu laivu Lāčplēsis.

Fotokonkursā „Darbā neriskē!” bija aicināti piedalīties profesionāļi un amatieri ar fotogrāfijām, kurās attēloti droši darba apstākļi, vai gluži otrādi – tādi, kas apdraud darbinieku veselību vai pat dzīvību.

Fotogrāfijas no fotokonkursa noslēguma pasākuma skatīt šeit.