Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Darba drošības un vides veselības institūts (DDVVI) aicina uz semināru „Darba vides riska faktori veselības un sociālās aprūpes institūcijās”

Darba drošības un vides veselības institūts (DDVVI) aicina uz semināru „Darba vides riska faktori veselības un sociālās aprūpes institūcijās” 14.11.2012

Semināra norises laiks: 2012. gada 29. novembris, plkst. 13.00 – 17.00.
Semināra norises vieta: Rīga, Dzirciema iela 16, Rīgas Stradiņa universitāte, C. korpuss, 3.auditorija

Semināra mērķis: Nodrošināt ar informāciju par svarīgākajiem darba vides riska faktoriem veselības un sociālās aprūpes nozares uzņēmumos, iepazīstinot ar svarīgākajām problēmām, riska novērtējumu, risinājumiem un labo praksi.

Dalība seminārā: Seminārs ir bez maksas.

Lūdzam Jūs atsaukties, ja vēlaties semināra laikā iepazīstināt kolēģus ar savu institūciju labo praksi darba aizsardzības prasību nodrošināšanā.

Lūdzam Jūs iesūtīt arī Jūs interesējošos jautājumus, lai būtu iespējams savlaicīgi sagatavot uz tiem atbildes. Lūgums pieteikties, izmantojot e-pastu: Ilze.Feldberga@rsu.lv

Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu auditorijā, lūgums semināram pieteikties, informējot par savu dalību pa tālruni 67409139 vai elektroniski sūtot pieteikuma informāciju uz e-pastu ilze.feldberga@rsu.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, uzņēmuma nosaukumu, tālruņa numuru, e-pasta adresi.

Semināra programma būs pieejama 23.11.2012.

Semināra apraksts