Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Darba drošības un vides veselības institūts (DDVVI) aicina uz semināru „Kvalitatīvi DARBA AIZSARDZĪBAS iepirkumi” 9.04.2013.

Darba drošības un vides veselības institūts (DDVVI) aicina uz semināru „Kvalitatīvi DARBA AIZSARDZĪBAS iepirkumi” 9.04.2013. 26.03.2013

Semināra norises laiks: 2013. gada 9. aprīlis, plkst. 14.00 – 16.00., reģistrācija no plkst. 13.00.
Semināra norises vieta: Daugavpils, Latgales mācību centrs, Saules iela 38.

Semināra mērķis: iepazīstināt ar svarīgākajiem apsvērumiem, kas jāņem vērā uzņēmumiem, kuri izlēmuši iegādāties darba aizsardzības pakalpojumus vai ar darba aizsardzību saistītas preces, lai netiktu izsludināti iepirkumi ar neprecīzām vai reizēm pat neizpildāmām prasībām un netiktu iepirkti nekvalitatīvi pakalpojumi un preces. Semināra mērķauditorija ir tās personas, kuras uzņēmumos atbild par iepirkumu, tai skaitā arī darba aizsardzības pakalpojumu un preču iepirkumu, organizēšanu.

Dalība seminārā: Seminārs ir bez maksas.

Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu auditorijā, lūgums semināram pieteikties, informējot par savu dalību pa tālruni 26329233 vai elektroniski sūtot pieteikuma informāciju uz e-pastu Laasma.ko@gmail.com, norādot savu vārdu, uzvārdu, uzņēmuma nosaukumu, tālruņa numuru, e-pasta adresi.

Semināra dalībniekiem tiks izsniegti sertifikāti.

 

Pielikums