Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Ielūdzam Jūs uz semināru „Darba aizsardzības problēmas mazajos un vidējos pārtikas ražošanas uzņēmumos“

Ielūdzam Jūs uz semināru „Darba aizsardzības problēmas mazajos un vidējos pārtikas ražošanas uzņēmumos“ 27.09.2011

Semināra norises laiks: 2011. gada 6. oktobris

Semināra norises vieta: 11:00 viesnīcā „Promenade Hotel”, Vecā Ostmala 40, Liepājā

Sadarbībā ar Eiropas Darba drošības un veselības aizsardzības aģentūru (EU-OSHA), Valsts Darba Inspekcija (VDI) ielūdz Jūs uz semināru „Darba aizsardzības problēmas mazajos un vidējos pārtikas ražošanas uzņēmumos“.

Semināra mērķis ir informēt mazo un vidējo uzņēmumu vadītājus un atbildīgos par darba aizsardzības riskiem un izglītot par risku novēršanas iespējām.

Būsim priecīgi Jūs redzēt 2011. gada 6. oktobrī plkst. 11:00 viesnīcā „Promenade Hotel”, Vecā Ostmala 40, Liepājā. Seminārs ilgs līdz plkst. 16:00 ar pusdienu pārtraukumu plkst. 13:00. Pielikumā ir semināra programma, - ierodoties uz semināru, saņemsiet gan programmu, gan arī VDI informatīvos izdales materiālus par kampaņu. Darba drošības kampaņa – pasaules lielākā darba drošības kampaņa piedāvā unikālu iespēju strādāt kopā ar daudziem Eiropas un vietējiem partneriem un speciālistiem kopīgu mērķu sasniegšanai. Pirmās kampaņas, Riska novērtēšana darba vietā 2008-09, ietvaros, ietekmīgas Eiropas vai starptautiskas organizācijas un uzņēmumi (ieskaitot ETUC un BUSINESSEUROPE) nolēma sniegt savu devumu un kļuva par Oficiālajiem kampaņas partneriem ( vairāk informācijas:http://osha.europa.eu/en/campaigns/hw2008/partners). Mēs esam pārliecināti, ka turpināsim šo veiksmīgo sadarbību arī šajā, Darba drošības uzturēšanas kampaņā 2010-11. gadā. Gaidīsim Jūsu pieteikumus semināram līdz 4. oktobrim, nosūtot vārdu, uzvārdu, e-pastu un uzņēmuma nosaukumu, kuru pārstāvat un e-pastu diana.dzene@prae.lv

Nosūtot reģistrācijas pieteikumu, saņemsiet reģistrācijas apstiprinājumu, kas būs garants tam, ka esat apstiprināts semināra dalībai.

Jautājumu gadījumā, droši sazinieties ar:

Diāna Dzene

P.R.A.E. Sabiedriskās attiecības

Mob..: +371 26444332

Tel.: +371 67812241

Fax: +371 67217771

www.prae.lv