Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Latvija Statoil aicina uz semināru par darba drošību

Latvija Statoil aicina uz semināru par darba drošību 27.01.2010

 „Latvija Statoil”, Valsts darba inspekcija un Valsts policija aicina uz semināru par darba drošību samazināta finansējuma apstākļos

 Šā gada 28. janvārī SIA „Latvija Statoil”, Valsts darba inspekcija un Valsts policija aicina uz semināru par darba, vides un cilvēku drošību.  


Semināru „Ko vēl samazināt? Negadījumus un ar tiem saistītās izmaksas!” par brīvu aicināti apmeklēt uzņēmumu vadītāji un darba drošības speciālisti, kas vēlas uzzināt vairāk par aktualitātēm uzņēmumu drošības jomā un iegūt padomus, kā paaugstināt vispārējo drošības līmeni uzņēmumā ar nelieliem papildus ieguldījumiem.

„Uzņēmuma „Latvija Statoil” filozofija „Vide.Veselība.Drošība” (VVD) tiek īstenota jau kopš uzņēmuma pirmsākumiem, un šo gadu laikā esam vairākkārt pārliecinājušies, ka negadījumu novēršanai bieži pietiek arī tikai ar attieksmes maiņu - rūpīgu iespējamo risku izvērtēšanu un savlaicīgu to novēršanu,” stāsta

Viesturs Astičs

, SIA „Latvija Statoil” Vide.Veselība.Drošība departamenta vadītājs. „Pērn mūsu  speciālisti veica virkni auditus dažādos uzņēmumos atbilstoši VVD standartiem. Esam apkopojuši informāciju par veiksmes stāstiem jeb labākajiem risinājumiem drošības līmeņa paaugstināšanai uzņēmumos, kā arī biežāk pieļautās kļūdas darba drošībā. Esam sagatavojuši arī virkni ieteikumus darba, vides un cilvēku drošības līmeņa paaugstināšanai. Uzņēmumu vadītājiem noteikti svarīgi liksies tas, ka lielākā daļa no ieteikumiem neparedz lielus papildu finanšu ieguldījumus. Turklāt papildus drošība paredz nākotnē ietaupīt tos izdevumus, kas varētu rasties no nepatīkamiem un nepārdomātas rīcības dēļ izraisītiem negadījumiem,” norāda Viesturs Astičs.

Seminārā aicināti piedalīties uzņēmumu vadītāji un darba drošības speciālisti. Seminārs notiks 28. janvārī no plkst. 12:00 līdz 15:30 (reģistrēšanās no plkst. 11:00).Pēc semināra notiks „Latvija Statoil” VVD Gada balvas pasniegšanas ceremonija.

Šogad Gada balvai ir izvirzīts rekordliels daudzums nomināciju – trīsdesmit divas. Tā kā ar katru gadu pieaug kandidātu skaits, ir prieks apzināties, ka augstie vides, veselības un drošības (VVD) standarti, kas ir  Statoil darbības neatņemama sastāvdaļa, arvien vairāk nostiprinās Statoil un sadarbības partneru aktivitātēs. Gada balvas pasniegšanas ceremonija ir kā apstiprinājums mūsu kopīgajam ieguldījumam šajā jomā.  

Pasākums notiks biznesa augstskolas „Turība” konferenču zālē, Graudu ielā 68. Dalībnieki iepriekš aicināti reģistrēties aizpildot reģistrācijas formu vai pa tālruni 67088100        

Ieeja seminārā par brīvu. Ielūgums uz semināru

Semināra materiāli: šeit