Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Latvijas Ergonomikas biedrība sadarbībā ar Latvijas Universitātes Ķīmijas fakultātes Ergonomisko pētījumu centru rīko pirmo Starptautisku zinātniski-praktisko konferenci „CONTEMPORARY ERGONOMICS AND BUSINESS 2011”

Latvijas Ergonomikas biedrība sadarbībā ar Latvijas Universitātes Ķīmijas fakultātes Ergonomisko pētījumu centru rīko pirmo Starptautisku zinātniski-praktisko konferenci „CONTEMPORARY ERGONOMICS AND BUSINESS 2011” 22.02.2011

Konferences norises laiks: 2011. gada 7.oktobris

Konferences norises vieta: Rīga, Kongresu nams 16, Kr.Valdemāra iela 5

Konferences mērķis: Iepazīstināt ar šodienas praktiskiem un zinātniski pamatotiem ergonomikas risinājumiem mūsdienu biznesa vidē, par veselīgiem un drošiem darba paņēmieniem, kā arī rosināt starptautisku domu apmaiņu par cilvēka potenciāla pilnveidošanu organizācijās.

Dalība konferencē: Konference ir maksas. Par dalību konferencē tiks izniegti sertifikāti.
21. gadsimta ergonomika ir mūsdienu darba vides, procesu un attiecību aktualitāte. Ergonomika visciešākā veidā apvieno organizācijas biznesa panākumus ar nodarbināto labklājību.
Šogad paiet pieci gadi kopš dibināta Latvijas Ergonomikas biedrība (LEB). Šajā laikā LEB apvienojusi vairāk nekā 50 dažādu profesiju biedrus. Izdotas daudzas grāmatas, brošūras un vadlīnijas ergonomikas jomā, un tas ir veicinājis ergonomikas zinātnisko un praktisko attīstību, kā arī sabiedrības izpratni par ergonomikas nozīmi cilvēka dzīves kvalitātes nodrošināšanā. Šajos gados mūsu Biedrībai izveidojušies nozīmīgi kontakti ar Starptautisko Ergonomikas asociāciju (International Ergonomics Association), Eiropas Ergonomikas biedrību federāciju (Federation of the European Ergonomics Societies), Ziemeļvalstu ergonomikas biedrību (Nordic Ergonomics Society) un Pensilvānijas universitāti ASV.
Darbā un ikdienas dzīves dažādās aktivitātēs gan valsts uzplaukuma, gan ekonomiskās krīzes apstākļos - cilvēks bija, ir un būs sabiedrības pamata vērtība. Mūs iepriecina tas, ka aizvien vairāk organizāciju vadītāji savus biznesa mērķus un ekonomiskos rādītājus cieši saista ar darbinieku labklājību. Arī darba ņēmēji aktīvāk pievēršas veselīgākam dzīves veidam un iesaistās veselīgas un drošas darba vides veidošanā.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā: www.ergconf2011.lv un www.ergonomika.lv.