Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Noslēdzies fotokonkurss "Darbā neriskē!"

Noslēdzies fotokonkurss "Darbā neriskē!" 02.08.2011

Paziņoti fotokonkursa „Darbā neriskē!” uzvarētāji, kurā bija aicināti piedalīties profesionāļi un amatieri ar fotogrāfijām, kurās attēloti droši darba apstākļi, vai gluži otrādi – tādi, kas apdraud darbinieku veselību vai pat dzīvību.

Pilnsabiedrības „A.A&Būvkompānijas” sarūpēto galveno balvu – velosipēdu – iegūst Timurs Subhankulovs par bildi, kurā attēlots ugunsdzēsēju darbs. Atsevišķi tika vērtētas fotogrāfijas, ko iesūtījuši jaunieši vecumā līdz 21 gadam. Labākās fotogrāfijas autors jauniešu grupā – Ivo Štrauss – saņems fotoaparātu no uzņēmuma „A.A&Būvkompānijas”. Starptautiskās lidostas „Rīga” galveno balvu – lidostas griķu spilvenu ērtākiem lidojumiem un iespēju ar visu ģimeni izmantot lidostas VIP zāli, ielidojot vai aizlidojot, – ieguva Kristaps Zuseļs. Labāko fotogrāfiju autori tiks arī izvizināti pa Daugavu ar vikingu laivu Lāčplēsis. Bez galveno balvu ieguvējiem, 19. augustā ar laivu izbraucienā dosies arī aktīvākie bilžu iesūtītāji: Irēna Jakovļeva, Sivija Emule, Aija Briede un Kristīne Grulle-Drulle. Uzvarētāju paziņošana LNT ēterā skatāma:

Fotokonkursu „Darbā neriskē!” rīkoja Valsts darba inspekcija sadarbībā ar starptautisko lidostu „Rīga” un pilnsabiedrību „A.A&Būvkompānijas”. Fotogrāfiju autori fotogrāfijas var nosūtīt arī Eiropas fotokonkursam ar balvu fondu – 3000 eiro (1.vieta), 2000 eiro (2.vieta) un 1000 eiro (3.vieta), kā arī atsevišķu jauniešu balvu - 1000 eiro (labākās fotogrāfijas autoram vecuma grupā līdz 21 gadu vecumam). Vairāk informācijas par fotokonkursa noteikumiem http://osha.europa.eu/en/about/competitions/european-photo-competition-2011. Fotogrāfijas Eiropas fotokonkursam var nosūtīt līdz 31.augustam.