Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Piedalies fotokonkursā "Darbā neriskē!"

Piedalies fotokonkursā "Darbā neriskē!" 11.07.2011

No 10.jūlija līdz 31.jūlijam Valsts darba inspekcija sadarbībā ar starptautisko lidostu „Rīga” un pilnsabiedrību A.A&Būvkompānijas organizē fotokonkursu Darbā neriskē! , kurš norisināsies LNT (Latvijas Neatkarīgā televīzija) Laika ziņās.

Konkursā aicināti piedalīties profesionāļi un amatieri ar fotogrāfijām, kurās attēloti droši darba apstākļi, vai gluži otrādi – tādi, kas apdraud darbinieku veselību vai pat dzīvību.

Konkursa galvenā balva – velosipēds.

Atsevišķi tiks vērtēti darbi, kurus būs iesūtījuši jaunieši vecumā līdz 21 gadam. Labākās fotogrāfijas autors jauniešu kategorijā balvā saņems fotoaparātu.

Labāko fotogrāfiju autori tiks arī izvizināti pa Daugavu ar vikingu laivu Lāčplēsis.

Fotogrāfiju autori vienlaicīgi var nosūtīt fotogrāfijas arī Eiropas fotokonkursam ar balvu fondu – 3000 eiro (1.vieta), 2000eiro (2.vieta) un 1000 eiro (3.vieta), kā arī atsevišķu jauniešu balvu - 1000 eiro (labākās fotogrāfijas autoram vecuma grupā līdz 21 gadu vecumam). Vairāk informācijas par fotokonkursa noteikumiem http://osha.europa.eu/en/about/competitions/european-photo-competition-2011. Fotogrāfijas Eiropas fotokonkursam var nosūtīt līdz 31.augustam.

Valsts darba inspekcija fotokonkursu rīko, lai pievērstu sabiedrības uzmanību darba aizsardzības prasību ievērošanai. Valsts darba inspekcijas vadītājs Renārs Lūsis:

„Domāšanas, attieksmes un kultūras maiņa par to, ka darba videi jābūt drošai, sabiedrībā veidojas ilgstošā laika posmā. Tas, ko mēs varam darīt jau tūlīt un tagad, ir pavisam vienkāršas lietas: darba devējiem – būt labiem saimniekiem, ne tikai pār savām finansēm, bet arī sava uzņēmuma darba vidi un padotajiem; nodarbinātajiem – novērtēt savu veselību un neizturēties vieglprātīgi pret darba drošības prasībām.”

Savas bildes sūtiet uz e-pastu laikazinas@lnt.lv

Fotokonkursam iesūtītās bildes skaties šeit!