Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas RSU Darba drošības un vides veselības institūts aicina uz semināru „Darba vides FIZIKĀLIE riska faktori” (18.04.2013)

RSU Darba drošības un vides veselības institūts aicina uz semināru „Darba vides FIZIKĀLIE riska faktori” (18.04.2013) 10.04.2013

Semināra norises laiks: 2013. gada 18.aprīlis, plkst. 13.00 – 17.00.
Semināra norises vieta: Biznesa inkubators "Cēsis", Pļavas iela 5, Cēsis

Semināra mērķis: Nodrošināt ar informāciju par svarīgākajām problēmām, riska novērtējumu, risinājumiem un labo praksi saskaroties ar darba vides fizikālajiem riska faktoriem (piemēram, troksni, vibrāciju u. c.).

Dalība seminārā: Seminārs ir bez maksas.

Lūdzam Jūs atsaukties, ja vēlaties semināra laikā iepazīstināt kolēģus ar savu institūciju labo praksi darba aizsardzības prasību nodrošināšanā.

Lūdzam Jūs iesūtīt arī Jūs interesējošos jautājumus, lai būtu iespējams savlaicīgi sagatavot uz tiem atbildes. Lūgums pieteikties, izmantojot e-pastu: Lasma.Kozlova@rsu.lv

Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu auditorijā, lūgums semināram pieteikties, informējot par savu dalību pa tālruni 67409139 vai elektroniski sūtot pieteikuma informāciju uz e-pastu Lasma.Kozlova@rsu.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, uzņēmuma nosaukumu, tālruņa numuru, e-pasta adresi.

Semināra programma