Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas RSU Darba drošības un vides veselības institūts aicina uz semināru „Izmeklējam gandrīz notikušos nelaimes gadījumus – kā to darīt?”

RSU Darba drošības un vides veselības institūts aicina uz semināru „Izmeklējam gandrīz notikušos nelaimes gadījumus – kā to darīt?” 06.09.2013

Semināra norises laiks: 2013. gada 1.oktobris, plkst. 11.00 – 15.00.
Semināra norises vieta: Gulbenes novada dome, Ābeļu iela 2, Gulbene

Semināra mērķis: Uzlabot darba devēju, nodarbināto un darba aizsardzības speciālistu izpratni par nepieciešamību izmeklēt gandrīz notikušos nelaimes gadījumus un attīstīt prasmes atpazīt bīstamās situācijas, lai būtu iespējams rīkoties preventīvi.

 

Dalība seminārā: Seminārs ir bez maksas.

 

Lūdzam Jūs atsaukties, ja vēlaties semināra laikā iepazīstināt kolēģus ar savu uzņēmumu labo praksi gandrīz notikušo nelaimes gadījumu izmeklēšanā.

 

Pieteikšanās: TIKAI elektroniski: http://formas.rsu.lv/v3/forma/98120448

 

Uzmanību! Pirmoreiz piesakoties semināram, lūdzu aizpildiet pilno pieteikšanās formu, (nospiežot „Papildināt informāciju par sevi”).

 

Informācijai: Tālrunis: 26329233, 67409139; e–pasts: Lasma.Kozlova@rsu.lv

Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu

Dalībnieku skaits seminārā ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties savlaicīgi. Ja tiks pārsniegts vietu skaits auditorijā, paturam tiesības atteikt dalību tiem dalībniekiem, kuri pieteikušies vēlāk.

 

Semināra programma apskatāma pievienotajā pielikumā.