Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Sadarbībā ar Eiropas Darba drošības un veselības aizsardzības aģentūru Valsts darba inspekcijas rīko semināru „Darba risku novēršanas iespējas lauksaimniecībā strādājošajiem"

Sadarbībā ar Eiropas Darba drošības un veselības aizsardzības aģentūru Valsts darba inspekcijas rīko semināru „Darba risku novēršanas iespējas lauksaimniecībā strādājošajiem" 21.09.2011

Semināra norises laiks: 2011. gada 28. septembris

Semināra norises vieta: Latgales Mācību centrs, Saules iela 38, Daugavpils

Semināra mērķis: Informēt un izglītot uzņēmumu un organizāciju darbiniekus, vadītājus, personālvadības speciālistus un organizāciju atbildīgās personas par darba aizsardzību un darba risku novēršanas iespējām lauksaimniecībā strādājošiem.

Dalība seminārā: Seminārs ir bez maksas. Iepriekšēja pieteikšanās elektroniski, nosūtot e-pastu uz diana.dzene@prae.lv. Piesakoties lūdzam norādīt vārdu, uzvārdu, uzņēmuma nosaukumu, tālruņa numuru un e-pasta adresi (lūgums no viena uzņēmuma nepieteikties vairāk par diviem dalībniekiem). Semināram var pieteikties līdz 22. septembrim, bet aicinām to darīt laicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots un reģistrēšanās var noslēgties vēl pirms 19. septembra, ja visas vietas seminārā būs norezervētas pirms norādītā datuma.

Semināra dalībniekiem tiks izsniegti sertifikāti par dalību seminārā.

Semināra programma