Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Ziņas Beļģijas – Latvijas biznesa līderu forums: ”Kā gūt panākumus ES tirgū?”

Beļģijas – Latvijas biznesa līderu forums: ”Kā gūt panākumus ES tirgū?” 24.04.2007

Šā gada 24.aprīlī LDDK sadarbībā ar Beļģijas Uzņēmumu federāciju organizē Latvijas-Beļģijas uzņēmēju forumu, kas notiks Rīgas Ekonomikas augstskolā, Rīgā Strēlnieku ielā 4a (Sorosa zāle). Foruma sākums plkst. 14:00. Uzņēmēju forumu ar savu klātbūtni pagodinās Latvijas Valsts prezidente
V. Vīķe – Freiberga un Beļģijas karalis Alberts.


Šā gada 24.aprīlī LDDK sadarbībā ar Beļģijas Uzņēmumu federāciju organizē Latvijas-Beļģijas uzņēmēju forumu, kas notiks Rīgas Ekonomikas augstskolā, Rīgā Strēlnieku ielā 4a (Sorosa zāle). Foruma sākums plkst. 14:00. Uzņēmēju forumu ar savu klātbūtni pagodinās Latvijas Valsts prezidente V. Vīķe – Freiberga un Beļģijas karalis Alberts.

Forums notiek Beļģijas karaļa V.M. Karaļa Alberta II un V.M. Karalienes Paulas Valsts vizītes Latvijā ietvaros. Ar Beļģijas Uzņēmumu federācijas atbalstu ieradīsies Beļģijas uzņēmēju delegācija, kas pārstāv tādas nozares kā metālapstrāde, loģistika, būvniecība u.c. saistītās nozares.

Foruma programmā paredzēts apspriest tēmas - atbalsts uzņēmējdarbībai Beļģijā un Latvijā, kā uzsākt uzņēmējdarbību ārvalstīs, kā arī pieredzē dalīsies veiksmīgākie uzņēmēji par uzņēmuma veidošanu un attīstīšanu citās valstīs.

Šajā forumā laipni aicināti piedalīties ne tikai LDDK biedri, bet arī citu uzņēmumu pārstāvji un interesenti, piesakot savu dalību aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot to uz e-pastu lddk@lddk.lv vai pa faksu + 371 7224469 līdz 2007.gada 17.aprīlim. Papildu informāciju variet uzzināt zvanot uz LDDK pa tālruni + 371 7325169.

Pieteikuma anketa.