Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Ziņas Valsts darba inspekcija organizēs kampaņu mazajiem un vidējiem uzņēmumiem "Drošas darbavietas iniciatīva"

Valsts darba inspekcija organizēs kampaņu mazajiem un vidējiem uzņēmumiem "Drošas darbavietas iniciatīva" 31.08.2007

2007. gada septembrī Valsts darba inspekcija sadarbībā ar Eiropas Darba drošības un veselības aizsardzības aģentūru rīko kampaņu "Drošas darbavietas iniciatīva" (DDI). DDI mērķa grupas galvenokārt ir darba devēji, nodarbinātie un to pārstāvji, kā arī institūcijas vai organizācijas, kas sniedz atbalstu un informāciju mazajiem un vidējiem uzņēmumiem, sociālie partneri un politikas veidotāji.

Programmas vispārējais mērķis ir attīstīt preventīvās kultūras attīstību jaunajās dalībvalstīs un atbalstīt jaunās Kopienas stratēģijas darba drošības un veselības aizsardzības jomā 2007. – 2012. gadam ieviešanu. Kampaņas specifiskie mērķi ietver zināšanu nodošanu un izpratnes veicināšanu, ņemot vērā MVU specifiskās vajadzības.

Latvijā septembra mēnesī tiks organizēti pieci bezmaksas semināri – Rīgā (12/09), Tukumā (18/09), Daugavpilī (20/09), Cēsīs (25/09), Liepājā (27/09). Semināru laikā dalībnieki tiks informēti par aktualitātēm darba aizsardzības jomā, tiks sniegti praktiski padomi darba vides risku izvērtēšanai (uzsverot balsta un kustību sistēmas darbības traucējumus), kā arī popularizēti “labas prakses” piemēri. Semināra dalībniekiem būs iespēja saņemt bezmaksas informatīvos materiālus.

Kampaņas semināru grafiks:

  • 12. septembris - Rīga, "Grīvas mēbeles" telpās, Daugavgrīvas ielā 31, korpuss 3 (pieteikšanās līdz 3.septembrim)
  • 18. septembris - Tukums, ledus un atpūtas centrā "Tuko", Stadiona ielā 3 (pieteikšanās līdz 10.septembrim)
  • 20. septembris - Daugavpils, viesnīcā "Latgole", Ģimnāzijas ielā 46 - tiks nodrošināts tulkojums uz krievu valodu (pieteikšanās līdz 10.septembrim)
  • 25. septembris - Cēsis, p/n Priekuļi, viesnīcā "Tigra", Ed. Veidenbauma ielā 2 (pieteikšanās līdz 17.septembrim)
  • 27. septembris - Liepāja, viesnīcā "Amrita", Rīgas ielā 7/9 (pieteikšanās līdz 17.septembrim)

Plašāka informācija par kampaņu un semināru reģistrācijas veidlapas pieejamas – www.vdi.gov.lv/ddi2007


  • Informāciju sagatavoja: Mārtiņš Pozņaks, Valsts darba inspekcijas Sabiedrisko attiecību nodaļas speciālists, tālr. 7021735; e-pasts: Martins.Poznaks@vdi.gov.lv