Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Ziņas Tiek organizēts Latvijā pirmais apmācību kurss „Drošs darbs ar azbestu”

Tiek organizēts Latvijā pirmais apmācību kurss „Drošs darbs ar azbestu” 06.11.2007

Noslēdzot darbu pie Leonardo da Vinci projekta „Safe Azbestos training” un uzsākot apmācību kursu par drošu darbu ar azbestu realizāciju, PSI „Darba Medicīna” SIA sadarbībā ar RSU DDVVI, kā arī vienu no Somijas vadošajiem azbesta materiālu demontāžas uzņēmumiem „Pohjolan Purkutyo Oy” un Igaunijas azbesta demontāžas uzņēmumu „Asbestitoode Ou” piedāvā 4 dienu apmācības kursu (32 stundas) par drošu darbu ar azbestu. Mācības notiek 4 dienas, no 2007.gada 12.līdz 15.novembrim Rīgas Stradiņa universitātes telpās.
Dalība apmācību kursā, t.sk. mācību materiāli un kafijas pauzes, ir bezmaksas. Darba valoda – krievu un latviešu.

Kursa laikā būs iespējas apgūt Eiropas līmenī atzītu apmācību programmu (32 stundu programma), kuru pasniegs vadošais Somijas Azbesta uzņēmumu asociācijas Azbesta Mācību centra (AKTIVA) pasniedzējs Matti Pukarinenu sadarbībā ar labākajiem Latvijas azbesta speciālistiem. Šis mācību centrs savas pastāvēšanas laikā ir apmācījis vairāk kā 15 000 nodarbināto un speciālistu par drošu darbu ar azbestu. Mācību laikā tiks demonstrētas visas nepieciešamās praktiskās iemaņas azbesta demontāžas darbu organizēšanai, kā arī nepieciešamā tehnika. Tiks organizētā arī vizīte uz RSU DDVVI Azbesta laboratoriju (vienīgo Latvijā), kā arī uz kādu no objektiem, kurā ir azbestu saturoši materiāli, lai praktiski demonstrētu azbestu saturošu materiālu demontāža.
Kursa noslēguma dalībniekiem tiks izsniegti sertifikāti par apmācību.

Mācību ilgums – 4 dienas. Sākums – 2007.gada 12.novembrī plkst. 10.00. Rīgas Stradiņa universitātes aģentūras „Darba drošības un vides veselības institūts” telpās Rīgā, Dzirciema ielā 16, B506 telpā.

Sīkāka informācija par kursa saturu un pieteikšanos – info@darba-aizsardziba.lv


2008.gada janvāri šāds kurss (maksas) tiks organizēts atkāroti, tikai ar Latvijas un Igaunijas pasniedzējiem.