Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Ziņas Starptautiskajai darba aizsardzības dienai veltīts seminārs 2008.gada 28.aprīlī

Starptautiskajai darba aizsardzības dienai veltīts seminārs 2008.gada 28.aprīlī 23.04.2008

Starptautiskā darba aizsardzības diena tiek atzīmēta katru gadu 28.aprīlī kopš 2001.gada, kad to pirmo reizi atzīmēja Starptautiskā darba organizācija (SDO). Šīs dienas mērķis - pievērst valdības, darba devēju, nodarbināto un visas sabiedrības uzmanību nelaimes gadījumiem darba vietās un nodarbināto sliktajai veselībai.

Šogad arī Latvijā līdzīgi kā daudzās citās valstīs notiks Starptautiskajai darba aizsardzības dienai veltīti pasākumi, lai pievērstu sabiedrības, bet jo īpaši darba devēju un darbinieku uzmanību darba aizsardzības jautājumiem.

Labklājības ministrija sadarbībā ar Valsts darba inspekciju, Rīgas Stradiņa universitātes aģentūru Darba drošības un vides veselības institūts un Latvijas Darba aizsardzības speciālistu asociāciju š.g. 28.aprīlī organizēs semināru darba aizsardzības speciālistiem par aktuāliem darba aizsardzības jautājumiem. Ar semināra darba kārtību varat iepazīties šeit.

Seminārs notiks Labklājības ministrijā (Skolas ielā 28), 6 stāva zālē. Semināra sākums ir paredzēts pl.13:00. Semināra ilgums 3-4 stundas. Maksimālais dalībnieku skaits – 80.

Ņemot vērā dalībnieku skaita ierobežojumu, lūgums visus interesentus savlaicīgi reģistrēties semināram, sūtot savus pieteikumus uz e-pasta adresi: Dace.Kalnina@lm.gov.lv vai zvanot pa tālruni: 67021522. Pieteikumā lūdzu norādīt semināra dalībnieka vārdu, uzvārdu un uzņēmumu, kuru tas pārstāv. Lūgums no viena uzņēmuma nepieteikt vairāk kā trīs pārstāvjus. Semināru varēs apmeklēt tikai dalībnieki, kas būs reģistrējušies.

Šobrīd semināram reģistrējušies jau vairāk kā 30 dalībnieki.