Pārlekt uz saturu. | Pārlekt uz navigāciju

DDVA tīkls

Izvēlēties valodu:

Jūs atrodaties šeit: Sākums Ziņas Valsts darba inspekcijas organizēts seminārs OiRA – interaktīvs rīks darba vides risku novērtēšanai (Daugavpils)

Valsts darba inspekcijas organizēts seminārs OiRA – interaktīvs rīks darba vides risku novērtēšanai (Daugavpils) 24.10.2013

2013. gada 5. novembrī no plkst. 14.00 līdz plkst. 16.00

Daugavpils universitātē Daugavpilī, Parādes ielā 1, 403.kabinetā

OiRA (Online interactive risk assessment) ir rīks darba vides riska novērtēšanai mazajos uzņēmumos, kuru ir izstrādājusi Eiropas Darba drošības un veselības aizsardzības aģentūra (EU-OSHA). Valsts darba inspekcija kā šīs aģentūras kontaktpunkts ir izstrādājusi darba vides riska novērtēšanas moduli darbam birojā.

 

Lai iepazīstinātu ar iespēju izmantot šo rīku Latvijā, Valsts darba inspekcija aicina uz bezmaksas semināru, kurā būs iespējams praktiski darboties pie datora ekspertu vadībā. Papildus tam tiks organizēta arī diskusija par to, kā nākotnē attīstīt OiRA rīku Latvijā.

 

Plašāka informācija par rīku (angļu valodā) pieejama vietnē http://www.oiraproject.eu/.

 

           

Lūdzam pieteikt savu dalību seminārā līdz 2013. gada 1.novembrim, rakstot uz e-pasta adresi i.karklina@prae.lv . Lūdzam ņemt vērā, ka dalībnieku skaits ir ļoti ierobežots.